Menu
Your Cart

Όροι και προϋποθέσεις

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση πως η επιστροφή έχει γίνει με την μεταφορική εταιρεία Courier που σας αποστείλαμε το προϊόν, με δικά μας έξοδα.

Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή δελτίο αποστολής εάν η παραγγελία έγινε με τιμολόγιο. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο με μεταφορική εταιρεία η οποία θα υποδεικνύεται από την εταιρεία.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η πίστωση των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Από τη στιγμή που το προϊόν αποσταλεί από εσάς, η COMMERCIAL UNIT Ι.Κ.Ε. το παραλαμβάνει εντός 2-3 εργάσιμων ημερών για τις επιστροφές εντός Ελλάδος και μέσω της Courier που συνεργάζεται. Μετά την επιστροφή του προϊόντος, και αφού πληρούνται οι παραπάνω όροι, ο πελάτης αποζημιώνεται εξ' ολοκλήρου, με τον αντίστοιχο τρόπο που έγινε η πληρωμή της παραγγελίας του.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε το προϊόν, η διεύθυνση αποστολής είναι:

COMMERCIAL UNIT 
Ι.Κ.Ε.
Αποστόλου Παύλου 1,
Παλαιό Ηράκλειο,14122 ΑΘΗΝΑ

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί (αφαίρεση προστατευτικής ζελατίνας) ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και δεν έχουν ελεγχθεί/ δοκιμαστεί.


Η εταιρεία υποχρεούται να παρέχει το δικαίωμα αντικατάστασης σε περίπτωση που το προϊόν κριθεί από την επιχείρηση ελαττωματικό. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν, υποχρεούται να ακολουθήσει έναν από τους παρακάτω τρόπους:

ΕΠΙΣΚΕΥΗ


Η εταιρεία μας παρέχει το δικαίωμα επισκευής σε περίπτωση που το προϊόν παρουσιάσει δυσλειτουργίες με τους παρακάτω τρόπους:

α. Σε περίπτωση που οι δυσλειτουργίες - βλάβες παρουσιαστούν λόγω κακής χρήσης, το προϊόν επιστρέφετε για να αναλάβουμε την επισκευή του και τα έξοδα αυτής επιβαρύνουν τον πελάτη εξ' ολοκλήρου

β. Σε περίπτωση που οι δυσλειτουργίες - βλάβες παρουσιαστούν χωρίς να ευθύνεται ο χρήστης και εφόσον δεν έχει περάσει το διάστημα της εγγύησης του, η εταιρία μας αναλαμβάνει την επισκευή του χωρίς να επιβαρυνθεί ο πελάτης με τα έξοδα της.

Και στις δυο παραπάνω περιπτώσεις τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον καταναλωτή.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Δικαιούστε να προβείτε σε ακύρωση παραγγελίας, υπό τις πολύ συγκεκριμένες παρακάτω προϋποθέσεις:

α. Σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), μπορείτε να ακυρώσετε τη διαδικασία πατώντας το πλήκτρο back στον browser σας.


β. Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπο της εταιρείας μας, ώστε να σας ενημερώσει περαιτέρω για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί. Η παραγγελία σας δύναται να ακυρωθεί υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει ήδη διεκπεραιωθεί από την εταιρεία.


γ. Σε περίπτωση που η εταιρία κρίνει ότι η παραγγελία πρέπει να προ εξοφληθεί ώστε να προβεί σε αποστολή της, αν η προεξόφληση δεν πραγματοποιηθεί εντός (3) τριών εργάσιμων ημερών, τότε η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της. 


Πελάτες οι οποίοι δεν παραλαμβάνουν προϊόντα, τα οποία έχουν παραγγείλει, έχουν αποσταλεί με courier και έχουν επιστραφεί, δεν μπορούν να ξαναπαραγγείλουν από το www.c-unit.gr παρά μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας “COMMERCIAL UNIT Ι.Κ.Ε.  ” συν τα έξοδα αποστολής και επιστροφής της πρώτης αποστολής.

Επίσης επιστροφές/αλλαγές δεν γίνονται δεκτές για προϊόντα που δεν φέρουν ταινία ασφαλείας (βερνίκια νυχιών, lip liner, eye liner,lip gloss, mascara,   και γενικότερα είδη που έρχονται σε επαφή με το δέρμα για να χρησιμοποιηθούν) για λόγους υγιεινής και προστασίας της υγείας.


EΓΓΥΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Στις ηλεκτρικές συσκευές (π.χ. φουρνάκι νυχιών, μάσκα φωτοθεραπείας, τροχός νυχιών) δίνεται εγγύηση 1 (ενός) έτους από την ημέρα παράδοσης του προϊόντος. Η εγγύηση προϋποθέτει την καλή συντήρηση του προϊόντος. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει αλλοιωθεί λόγω επαφής του με χημικά (  π.χ. ισοπροπυλικη αλκοόλη, gel, ακριλικά) έχει  προκληθεί ζημιά λόγω ρίψης του προϊόντος ή διακυμάνσεων ηλεκτρικού ρεύματος η εγγύηση δεν καλύπτει το προϊόν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στα προϊόντα των προσφορών δεν γίνονται κρατήσεις


Για οποιαδήποτε περαιτέρω διαφορά αρμόδια είναι τα ελληνικά δικαστήρια.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Διαβάστε Περισσότερα